ANNOUNCEMENT

Our news room on all latest update about our services and also about how to grow your business.



Announcement
Hello World

Hi Savers!We are proud to announce that now we have our official channel to communicate with all of you. This channel will be called "Update...

Read More → Share To :
Announcement
Fund Raising

Hi Savers!.Kami dari team MyParcel Asia telah melancarkan tabung kutipan dana untuk para petugas barisan hadapan terutama sekali mereka yang...

Read More → Share To :
Announcement

...

Read More → Share To :
Announcement
REDEEM FLYERS

Hi Savers !.Makluman penting kepada anda : Sebarang penebusan atau ''redeem flyers" yang dibuat pada hari Sabtu (16 May ...

Read More → Share To :
Announcement
Nationwide Pick up Service

Hi Savers !Nationwide just gave us short notice that for this week starting from 19th May 2020 , there will be no pick up due to technical p...

Read More → Share To :
Announcement
POSLAJU Pick up Service

Hi Savers !We would like to inform you, there will no pick up service from Poslaju starting from 19th May until 26th May 2020.  Pick up...

Read More → Share To :
Announcement
NATIONWIDE PICK UP Notice

Hi Savers !We would like to inform starting from 2nd June 2020, pickup service by nationwide is no longer available until further notice. Yo...

Read More → Share To :
Announcement
THERMAL PRINTER AVAILABLE

Hi Savers!We are happy to announce, thermal printer is available now! You can change setting consignment type from NORMAL PAPER to THERMAL P...

Read More → Share To :
Announcement
PENGHANTARAN ke SABAH & SARAWAK

Berikut adalah pemberitahuan dari pihak Poslaju berkenaan penghantaran barang ke Sabah dan Sarawak ....

Read More → Share To :
Announcement
SABAH & SARAWAK SHIPMENT

Attached here is a notice from  Poslaju party regarding the shipment  to Sabah and Sarawak....

Read More → Share To :
Announcement
J&T Courier AVAILABLE NOW !

Hi Savers !We are very excited to inform you that now we have J&T  as our courier partnership . Below is the details if you choose ...

Read More → Share To :
Announcement
POSLAJU THERMAL PRINTER

Hi Savers !We would like to inform you that, currently thermal printer only available if you want to print POSLAJU Consignment Note. POSLAJU...

Read More → Share To :
Announcement
RATE PRICE

Hi Savers!PAY ATTENTIONJangan keliru ye savers semua. Rate price bergantung kepada latest topup package yang korang pilih.Sebagai contoh : L...

Read More → Share To :
Announcement
NATIONWIDE TEMPORARY UNAVAILABLE

Hi Savers !Currently, Nationwide courier service is not available until further notice. Once  this service is back to normal, we will u...

Read More → Share To :
Announcement
NATIONWIDE TEMPERORY UNAVAILABLE

Hi Savers !Currently, Nationwide courier service is not available for a temperory until further notice. Once  this service back to norm...

Read More → Share To :
Announcement
FLYERS

Hai semua !Untuk pengetahuan korang, sesiapa yang nak claim flyers saiz L dan XL, saiz ni out of stock buat sementara waktu ya. Nanti kami d...

Read More → Share To :
Announcement
THERMAL PRINTER POSLAJU

Hi Savers ! Ramai yang tanya kami, J&T tak boleh print guna thermal printer ke?Jawapannya : Minta maaf ya savers semua. Buat masa n...

Read More → Share To :
Announcement
J&T PROHIBITED ITEM

Hi Savers !Untuk makluman, sebarang penghantaran barang makanan berbentuk kering dan basah menggunakan courier J&T ke SABAH & SARAWA...

Read More → Share To :
Announcement
BAYARAN MENGGUNAKAN KAD KREDIT

Hi Savers!Sekarang payment method untuk topup dah boleh guna kad kredit tau. So siapa yang takde online banking tu tak perlu risau dah. Anda...

Read More → Share To :
Announcement
DOWNTIME Announcement

Hi Savers ! ????Kindly be informed that tomorrow on Saturday, 29 August 2020 -- from 5.00 AM  until 9.00 AM we will be having downtime ...

Read More → Share To :
Announcement
FLYERS

Hai semua !Untuk pengetahuan korang, sesiapa yang nak claim flyers saiz M, L dan XL, saiz ni out of stock buat sementara waktu ya. Nanti kam...

Read More → Share To :
Announcement
J&T Thermal Printer

Selamat pagi Savers semua !Kepada yang asyik tanya kami pasal Thermal Printer J&T , ni meh dekat2 ~~Kami dengan rasa gembira dan berbesa...

Read More → Share To :
Announcement
RATE PRICE

Hi Savers!PAY ATTENTION Jangan keliru ye savers semua. Rate price bergantung kepada latest topup package yang korang pilih.Sebagai contoh :...

Read More → Share To :
Announcement

Rate price yang ada dekat dalam website kami tu di bahagian Topup Package adalah hanya untuk courier Poslaju sahaja tau !Kalau korang nak ch...

Read More → Share To :
Announcement
REQUEST REFUND

Kalau korang request refund, korang akan dapat refund tu dalam masa 48 JAM tau ! Kalau masih tak dapat dalam masa 48 jam, boleh terus inf...

Read More → Share To :
Announcement
FLYERS OUT OF STOCK

Hi Savers !Kami ingin maklumkan bahawa semua saiz flyers sudah kehabisan stock sekarang . Terima kasih sebab sudi topup dan redeem flyers, m...

Read More → Share To :
Announcement
PROHIBITED ITEMS FOR SHIPMENT TO INDIA

Now, you can ship your parcel to India ! Below is the prohibited Items for shipments to India . Check it out !Prohibited Item List (Cli...

Read More → Share To :
Announcement
DIMENSI ITEM

Hi Savers!Sila beri perhatian kepada item yang menggunakan packaging kotak dan plastik yang berbentuk. Anda diwajibkan untuk memasukkan ukur...

Read More → Share To :
Announcement
ANDA GUNA KOTAK ? SILA BERI PERHATIAN

Sila beri perhatian kepada item yang menggunakan packaging kotak dan bungkusan yang berbentuk. Anda diwajibkan untuk: 1. Menimbang ber...

Read More → Share To :
Announcement
SYSTEM MAINTENANCE

Hi Savers.A scheduled system maintenance will be done tonight (Friday - 18/12/2020) at 11.00 p.m until 3 a.m (Saturday - 19/12/2020)Apologie...

Read More → Share To :
Announcement
ITEM YANG TIDAK BOLEH DIPOS

Hi semua !..Nak bagitahu ni, tak boleh hantar living things tau (benda hidup : haiwan, pokok),dan jugak makanan mudah rosak seperti : buah,s...

Read More → Share To :
Announcement
UBAH HALA BUNGKUSAN KE ALAMAT KEDIAMAN ANDA

Hey Savers !Korang kena take note benda ni tau. Mana mana parcel yang korang shipped ke alamat office tu, korang boleh ubah ke alamat rumah ...

Read More → Share To :
Announcement
HOW TO REPORT J&T PENDING PARCEL ?

1) Picture of the packaging before shipped out or description of the packaging (flyers: color/size/brand/plain) / boxGambar pembungkusan seb...

Read More → Share To :
Announcement
HOW TO REPORT J&T DELIVERED BUT ITEM NOT RECEIVE ?

1) Picture of the packaging before shipped out or description of the packaging (flyers: color/size/brand/plain) / box    Gambar pe...

Read More → Share To :
Announcement
HOW TO REPORT J&T LOST ITEM ?

1) Picture of the packaging before shipped out or description of the packaging (flyers: color/size/brand/plain) / boxGambar pembungkusan seb...

Read More → Share To :
Announcement
KURIER BARU CJ CENTURY

Apa itu CJ Century-CJ Century ialah kurier baru yang terdapat dalam senarai kurier kami. Jadi anda dah boleh pilih CJ Century sebagai p...

Read More → Share To :
Announcement
J&T VALIDITY PERIOD FOR ANY REPORT

Hi Savers,Untuk makluman pengguna J&T, sebarang laporan berkenaan:Kelewatan penghantaran / kehilangan barang hanya diterima dalam masa 3...

Read More → Share To :
Announcement
RAYA 2021 DISCOUNT !

Hi Savers ! Raya 2021 Discount ! Enjoy up to RM 5.70 shipment rate for this raya season until 31st May 2021. Discount are limited to ...

Read More → Share To :
Announcement
Kelewatan Kurier CJ Century

Hai Savers, berikut adalah memo dari Kurier CJ Century :Seperti yang telah dimumkan oleh kerajaan mengenai Perintah Kawalan Pergerakan bermu...

Read More → Share To :
Announcement
Delay on CJ Century Courier

Hi Savers , we have memo from CJ Century Courier,In view of the recent announcement by Government on the Movement Control Order starting 1 J...

Read More → Share To :
Announcement
WAKTU OPERASI POS MALAYSIA SEPANJANG TEMPOH PKP

Berikutan pengumuman kerajaan berkenaan pelaksanaan perintah Kawalan Pergerakan (PKP) penuh mulai 1-14 Jun 2021. Kami akan beroperasi sepert...

Read More → Share To :

Free Sign Up

No payment required to register and explore our services.
Fill your email and click [Sign Up Now] to start simplify your shipment ordeal today!

Copyright © 2021 by MyParcelAsia Sdn Bhd. All Rights Reserved.